Torna't extravagant al jardí. Una col·lecció plantes d'exterior, plantes d'interior i flors que combinen perfectament amb les actuals tendències en moda, interiorisme i estil de vida.

Aquesta tendència transforma el jardí en una fantasia acolorida plena de colors vius, materials metàl·lics, dissenys lúdics, cercles, arcs i efectes de mirall. Oblida't de les regles, deixa enrere "com ha de ser" i dóna-li espai a la teva imaginació. Les plantes d'exterior cridaneres amb formes de flors idèntiques juguen preferiblement un paper principal.

Gerbera

La gerbera té tantes cares que pots combinar infinitament les plantes entre si. Barreja vermell amb lila i rosa i combina flors amb pètals ovalats amb gerberas que tenen pètals punxeguts.

  

Cítrics

Un jardí o terrassa és la passarel·la ideal per als cítrics a la primavera i estiu. El groc fresc de la fruita contrasta dramàticament amb el fullatge verd fosc.

 

Gerani

Arrossegant-se, cobrint el sòl, penjant o dempeus: el gerani es pot utilitzar en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Els colors exuberants d'aquesta versàtil planta de jardí, com el vermell, el rosa, el morat, el taronja o el lila, encaixen a la perfecció en aquesta col·lecció Trend.

  

Palmeres de jardí

Les palmes de jardí com Phoenix i Chamaerops Humilis o la palma nana fan una declaració no sols perquè són grans, resistents, resistents i verdes. També li donen un toc tropical a la seva terrassa, fins i tot quan el clima no és favorable.