Què és per a tu una tarda perfecta? Pot ser de tantes formes! Per a nosaltres, una tarda perfecta a la primavera o a l'estiu és qualsevol que puguem passar en contacte amb la naturalesa. Envoltar-nos de plantes, de la calma i la tranquil·litat que ens aporten, sentir la vida que s'obre pas al nostre al voltant, entre les flors, entre els arbres. Els ocells, les papallones, els colors que tot ho inunden... La vida en la seva màxima esplendor. Això és el que creem una tarda realment perfecta.

En aquest Jardinarium News intentarem donar-te les pautes per a ajudar-te al fet que les teves tardes siguin així de perfectes. Com crear el teu racó màgic d'ombra on refugiar-te del calor, com crear pantalles verdes amb tanques per a aconseguir intimitat al teu jardí o terrassa, com ajudar les teves plantes a oferir ara una màxima floració, o fins i tot els beneficis que ens aporta el consum de les fruites i verdures de temporada.

Però no oblidem que és època de reunir-se amb amics en terrasses i jardins, i que el millor per això és disposar d'una bona barbacoa. També parlem d'això. Què et ve de gust una cosa més fresca? Perquè t'hem preparat una recepta de remolatxa amb coriandre que quedarà genial en la teva taula sota la pèrgola. I si necessites que t'ajudem en alguna cosa més, acosta't a Jardinarium i t'aconsellarem. A viure!