En el món de la jardineria hi ha elements que canvien contínuament, variant temporada rere temporada fruit dels gustos imperants i de les modes. Això ens agrada a tots, perquè ens permet canviar de tant en tant, variar el que ens envolta, descobrir novetats. Però hi ha alguna cosa que encara ens agrada més: que es mantinguin algunes coses sense canvis.

I és que últimament estem notant entre els nostres proveïdors una forta tendència cap a la recuperació dels materials i els processos de fabricació tradicionals. Entre ells tenim a Herstera, prestigiós fabricador de tests entre molts altres productes. L'ampliació del seu catàleg amb jardineres d'argila treballada a mà, cuits en forns de llenya o aprofitant el poder calòric de les peles d'arròs, ha donat com a resultat unes col·leccions d'extraordinària bellesa natural. Les seves diferents grandàries, acabats i colors permeten combinar-les al teu gust.

Però, com dèiem abans, també ens agrada variar de tant en tant, i una de les interessants innovacions que ens proposa Herstera en el seu catàleg és un petit punt de llum led que aporta a les teves jardineres un toc de llum màgic, una manera d'il·luminar les plantes de manera subtil, com si la llum sortís de la mateixa planta, i que aporta calidesa a qualsevol racó exterior a la nit.