Peres, raïm, pomes, figues, kiwis, magranes, caquis, codonys i també fruita seca com les avellanes, les nous i, per descomptat, castanyes. Aquestes són només algunes de les fruites de temporada que pots gaudir durant la tardor. Ja saps que és molt important, tant per a la teva butxaca com per al medi ambient, consumir productes de temporada. Costos de transport, refrigeració, magatzematge... A més, tindràs més probabilitats que es trobi en el seu millor moment quant a nutrients i sabor.

 

Entre les de la llista que t'hem donat, les figues són de les primeres fruites de tardor (o de les últimes de l'estiu, com vulguis). El raïm són una bona manera de consumir antioxidants a la tardor. I pensar que hi ha qui només les menja en cap d'any! Encara que a quantitat d'antioxidants la que gana és la magrana, una fruita tan refrescant com especial.

 

La fruita seca de tardor per excel·lència són les castanyes. Qui no les ha comprat en un lloc del carrer recentment rostides en la paella per a portar-les-hi a casa embolicades en paper de periòdic? I si vols rics desdejunis tardorencs, prova amb el bescuit de castanyes.