Si hi ha alguna cosa que s'emporta pel que fa a interiors i plantes, són les plantes penjants. Per poc que et fixis, les veuràs per tots costats. En centres de jardineria per descomptat, però també en botigues, centres comercials, oficines i, per què no!, a la teva casa.

 

La millor planta per a crear aquest espectacular efecte de cascada verda és el pothos. El seu ràpid creixement et ayu donarà a gaudir d'una cortina vegetal en poc temps. Aquesta és una d'aquestes plantes fàcils, que demanen pocs cuida dues, i que a més té una llarga vida.

 

Una altra planta amb la qual aconseguir aquest efecte és l'heura, que també s'adapta perfectament a la vida dins de casa, no demanda gairebé manteniment i ho tolera gairebé tot: excés d'humitat, sequera, falta de llum... És ideal per a penjar des d'un petit test o embullada en una gelosia.

 

Les falgueres penjants també creen cortines espectaculars, creant jocs d'ombra i llum que faran les delícies de qualsevol a qui li agradin les plantes. Ah, i recorda que totes elles agrairan una mica d'adob per a plantes verdes, i de seguida ho notaràs.