És clar que els que no tenen bona mà amb les plantes, si volen gaudir d'una mica de verd a casa, acaben tenint cactus. Grans, petits, peluts, amb pinchos o sense, però cactus. Avui, et portem noves opcions de plantes (gairebé) indestructibles!

 

Comencem amb el espatifilo, que amb la seva elegant combinació de verd i blanc només demanda una mica d'aigua cada dos o tres dies. I de regal, és una de les més potents purificadores d'aire. El kalanchoe és una planta crassa, i només necessita reg per immersió quan detectis que la terra se li ha assecat. A canvi, s'omple d'acolorits rams de flors entre les seves carnoses i brillants fulles. La zamioculca també és fàcil fàcil. Endevines per què la criden la planta camell? Perquè això, poca aigua i, a més, és pràcticament immune a les plagues. Una altra gairebé indestructible és la drácena marginata, que també pots regar per immersió quan el substrat ha perdut tota la humitat.

 

I hi ha moltes més, com la frondosa schefflera, els anthurium amb forma de cor, l'esvelta sansevieria o les iuques d'aire mexicà. Totes llestes per a omplir de verd la teva casa sense demanar-te massa a canvi.