Us mostrem una sèrie de plantes que encaixen a la perfecció amb les tendències actuals en disseny d'interiors, estil de vida i moda.

 

La Trend Collection Tardor Hivern està inspirada en la naturalesa com a base. Els consumidors anhelen un món sostenible i una millor biodiversitat. Les plantes són tan importants com altres elements de l'interior. Per això apostem per les plantes dins de la llar. Les plantes d'interior d'aquesta col·lecció representen la biodiversitat desitjada i ofereixen una agradable combinació de diferents grandàries, formes i colors.

Us les mostrem a continuació:

Begonia

La begonia destaca per les seves fulles en color verd, rosa, platejat o vermell. L'anvers  de les fulles també sol tenir un color sorprenent. La begonia requereix aigua aproximadament dues vegades per setmana, li agrada la llum però no el sol de forma directa.

Cambria

Tiges llargues amb belles flors, emmarcats per fulles altes i punxegudes. La Cambria taronja o marró encaixa especialment en aquesta col·lecció natural. A aquesta orquídia li agrada un lloc càlid amb llum filtrada, banys setmanals en aigua tèbia i una mica de menjar per a orquídies tots els mesos, després floreix durant aproximadament sis setmanes.

 

Prímula

La prímula té una abundància de flors rosades, vermelles, blanques, violetes, liles o grogues i fulles gruixudes i robustes, aquesta és una adquisició fàcil. Dins d'aquesta col·lecció Trend pots combinar sense esforç la prímula 'clàssica' amb novetats. Això crea una sorprenent barreja de flors petites i grans, en tons brillants i vintage.

 

Spathiphyllum

Un munt de fulles verdes fresques, de les quals emergeix una tija llarga, amb una espiga blanca i una bràctea al final. Aquest és el Spathiphyllum. La planta té qualitats purificadores d'aire demostrables i requereix una mota lleugerament humida. El Spathiphyllum també es recupera immediatament si es polvoritzen les seves fulles.

Alocasia

La Alocasia destaca per les fulles extremadament reixades. La planta prové de la selva tropical i, per tant, li agrada un ambient càlid i humit. Un Consell pràctic és girar una mica la Alocasia de tant en tant per a combatre el creixement tort, perquè la planta creix cap a la llum.