Una truita no sembla una gran recepta molt complicada, però del que es tracta amb els menjars no és del fàcil o difícil que sigui elaborar-les, sinó del que es gaudeix en menjar-les. I amb aquesta, t'assegurem que gaudiràs. Més encara si la deixes en el punt de suculència exacte. L'elaborarem per a 4 persones. A la cuina!

Elaboració:

1 .Neteja, pela i tala a làmines 6 carxofes i ruixa-les amb llimona perquè no s'oxidin.

2 .Fregeix-les en oli abundant amb tres grans d'all fins que estiguin daurades i tendres. Asseca-les en paper de cuina i aparta-les.

3. Bat els 4 ous, salpebra i afegeix les carxofes i, si t'agrada, també l'all. Opcionalment pots afegir uns taquitos de pernil.

4. En la mateixa paella, retirat l'excés d'oli, aboca la mescla i comença a quallar la truita al gust.

5. Serveix-la acabada de fer, encara que també està molt rica en fred.