Una mescla de colors inusuals i peces vintage amb glamur.

 

Viure un Nadal en l'estil Blau que t'hem preparat en els nostres centres Jardinarium és viure unes festes amb molt de glamur. Prepara't per a envoltar-te de blaus, blancs, daurats i rogencs en totes les seves formes i textures. Des d'una simple tela blavosa per a cobrir el sofà, fins a un sofisticat portavelas de coure per a decorar la taula en Nit de Nadal.

 

Tens alguna peça vintage de decoració a casa? Perquè li ha arribat el moment de prendre més protagonisme. Canvia-la de lloc i acompanya-la amb algunes llums led, potser millor si són fredes. I quin tal si enguany poses un arbre de Nadal d'un verd blavós o grisenc? Et sorprendrà el bonic que queda. Si ho decores amb peces de cristall, com a estrelles que simulen màgics cristalls de neu, o amb alguns elements esmaltats en blanc o en daurat, i ho remates amb llaços de ras blau, el teu nou arbre de Nadal aconseguirà donar un aire completament diferent a aquestes festes.

 

Si vols exagerar una mica més aquest estil, pots usar jardineres daurades de diferents grandàries per a vestir de festa les teves plantes de sempre. T'animes a provar amb aquest estil més atrevit?