Llimonada al romaní.

  Aquesta beguda refrescant farà les delícies de les teves tardes a l'aire lliure. És fàcil de preparar, molt ràpida, i amb un resultat d'èxit assegurat. A més, el suc de llimona millora la digestió i reforça el nostre sistema immunitari, i els seus antioxidants contribueixen a prevenir l'envelliment prematur. Comencem?

“Un refresc saludable amb productes de la teva pròpia terrassa.”

Elaboració per a 6 persones:

1 Començarem amb el suc de 6 o 8 llimones, aproximadament una per persona.

2 Barreja en una olla petita una tasseta de sucre, sis cullerades d'aigua i un parell de branquetes de romaní.

3. Porta-ho a ebullició i deixa bullir la barreja fins que es dissolgui tot el sucre.

4. Retira'l del foc, deixa que es refredi i cola la barreja per rebutjar el romaní.

5. Barreja-ho amb aigua en una gerra, afegeix-li gel, una rodanxa de llimona, unes branquetes fresques de romaní, i a punt per servir!