Bon Nadal! Durant aquests dies direm i sentirem aquesta expressió tantes vegades... I totes les vegades serà un desig de veritat! Perquè sempre desitgem que els que ens envolten passin un molt bon Nadal i que siguin molt feliços. I a Jardinarium, durant aquestes dates, t’esperen un munt d’idees perquè el teu Nadal i el de tots aquells a qui estimes sigui encara més feliç si és possible.

   Tenim ponsèties per a tots. Per a tu, sobretot, i per regalar també, perquè ja saps que regalar una d'aquestes plantes tan elegants s'ha convertit en una bonica tradició. I no et creguis que totes les ponsèties han de ser iguals, perquè hi ha una gran varietat de colors, mides, formes... Vine a descobrir-les a Jardinarium.

   Però no tot seran ponsèties, i per això et parlem en aquesta revista de les altres moltes flors que t'ajudaran a donar color al Nadal, ja sigui a l'interior de casa o al jardí. Anthuriums, begònies, orquídies, cyclamens, gaultheries o camèlies, entre moltes altres. Ah, i parlant de camèlies, per què no regalar-ne una per Nadal? És un petit detall, un regal diferent que et farà quedar molt bé.

   També parlem a la revista dels tres estils decoratius que són tendència aquest Nadal, i et donem les principals pistes per aconseguir ambientar casa teva amb el que més t'agradi: Tradicional, Natural i Glamour. I us animem, com sempre, a venir als nostres centres on trobareu milers d'idees més per viure el Nadal més màgic.