Una decoració rústica i natural com d’una cabana finlandesa.

   L'estil Natural d'aquesta temporada ens porta un Nadal rústic de marcat estil nòrdic, dominat pel blanc i per elements inspirats en la natura, en la molsa verda adherida a l'escorça dels arbres nevats, en la llum d'un dia assolellat que il·lumina una clariana del bosc on descobrim una cabana on ens encantaria passar-hi cada Nadal de la resta de les nostres vides.

   Per aconseguir aquest estil a casa nostra, hem de basar la nostra decoració en tons naturals i suaus (fustes, blancs, paper craft i verds) als quals podem donar una mica de brillantor i llum amb elements daurats i de tons xampany. També podem fer servir la brillantor del vidre com a contrapunt.

   Un arbre nevat serà el protagonista ideal de la nostra sala d’estar, i el podem decorar amb branques d'eucaliptus, molsa, ocellets i estrelles de fusta... L'olor de natura ho ha d'inundar tot. Per als guarniments de la casa, escollirem aquells que siguin més artesanals, de materials com paper, fusta, punt, macramé, corda... que ens recorden que la vida en aquests llocs ens regala temps per dedicar-lo a allò que més ens importa.