Un bon pastís de formatge sempre va bé en aquesta època de l’any, i un bon guarniment de fruits del bosc li donarà un toc vistós i alegre. Si, a més, aquests fruits del bosc els reculls del teu hort, segur que el pastís estarà més bo encara! I no només això: el teu esperit recol·lector donarà tema de conversa a taula... i una sana enveja!

 

“Unes vistoses postres per donar sortida als fruits del teu hort.”

Elaboració:

1.

Barreja 18 galetes picades, 150 g de mantega i ratlladura de llimona, cobreix amb la pasta el fons del motlle i deixa-ho refredar a la nevera.

2.

Preescalfa el forn a 190º mentre bats els rovells de quatre ous juntament amb 75 g de sucre. Afegeix-li també les clares muntades, 220 ml de nata líquida i 450 g de formatge crema i barreja-ho tot.

3.

Treu el motlle de la nevera i aboca-hi tota la barreja. Baixa el forn a 170º i posa-hi el motlle dins durant 50 minuts.

4.

Deixa que el pastís es refredi al forn i després a la nevera, i decora’l amb fruits del bosc.