SUBSCRIU-TE A INSPIRATION & NEWS

Accepto la política de protecció de dades

Enviar  

VIVERS DEL REC

Política de protecció de dades


Entra en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades Personals. Com a conseqüència d'això, hem actualitzat la nostra Política de Privadesa per adequar-la a la nova normativa i garantir a tots els nostres clients un ús adequat i transparent de les teves dades, sent el responsable del seu tractament la societat PSM Viver del Rec S.L. (d'ara endavant Jardinarium Viver del Rec) amb CIF B63737597 domiciliada a Igualada. 


Jardinarium Viver del Rec utilitzarà la informació que ens has proporcionat per estar en contacte amb tu i enviar-te actualitzacions i promocions a l'adreça de correu electrònic que en el seu moment ens vas facilitar.


A qualsevol moment pots canviar d'opinió, revocant el teu consentiment. Tan sols has de fer clic a l'enllaç "desuscribir" que hi ha en el peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebis de la nostra part, o posant-se en contacte amb nosaltres en la següent adreça de correu: correu@psmgrup.cat


En tot cas, et recordem que sempre podràs exercitar per la teva banda els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat a favor del client.


Ens prenem molt de debò la teva privadesa i per això tractarem la teva informació amb el màxim respecte.